Kom werken bij het SOG rechtsbureau!

  • door

Unfortunately, due to having knowledge and understanding of Dutch law, it is a requirement to speak Dutch in order to work at the legal office.

Kom jij ons team versterken?

Ben jij een enthousiaste rechtenstudent aan de Rijksuniversiteit Groningen en in het bezit van je propedeuse? Dan is werken bij het SOG Rechtsbureau iets voor jou!

Het is een goede manier om in contact te komen met de praktijk. Normaal gesproken heb je iedere paar weken samen met een van je collega’s op woensdagmiddag een spreekuur waar mensen met verschillende problemen komen, die jij vervolgens advies gaat geven. Momenteel is een fysiek spreekuur helaas niet mogelijk. Hierdoor vindt onze communicatie met name plaats via e-mail en videocalls. 

Er worden geregeld communicatietrainingen en cursussen verzorgd. Op deze manier leer je erachter te komen wat het exacte probleem is, hoe je een advies goed kunt onderbouwen en op welke manier je het beste mensen kunt helpen.

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan voor 𝟐𝟕 𝐬𝐞𝐩𝐭𝐞𝐦𝐛𝐞𝐫 𝟐𝟑:𝟓𝟗 𝐮𝐮𝐫 je motivatie + cv naar rechtsbureau@studentenorganisatie.nl.

Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op!